fbpx

Integrative Enneagram Solutions

Laatst aangepast: 14 juli 2021

Integrative Enneagram Solutions is een Zuid-Afrikaans bedrijf dat individuele, team- en organisatie-ontwikkelingsoplossingen biedt. Hun specialiteit is het gebruik van het enneagram als een structurele basis.  Ze zijn gepassioneerd in het creëren van intelligente, intuïtieve en eenvoudig te gebruiken producten. Als een innovatief enneagrambedrijf combineren ze op een succesvolle manier technologie, statistische wetenschap, onderzoek met transformationele psychologie, coaching en OD.

In het hart hiervan ligt hun Integrative Intelligent Questionnaire-technologie. Achter de schermen levert deze toonaangevende toepassing resultaten die accuraat, krachtig en significant zinvol zijn voor hun klanten over de hele wereld. Ze blijven de inzichten van het enneagram voortdurend verkennen en ontwikkelen om hun kernproduct, de iEQ9 Intelligent Questionnaire en de integratieve individuele en teamrapporten te verfijnen en te perfectioneren.

Zij vertegenwoordigen het Enneagram op authentieke wijze en streven ernaar inzichten te leveren op een professionele, zinvolle, bruikbare en positieve manier. Ze doen dit via een scala aan rapporten die het Enneagram-profiel, het Centre of Expression, 27 Instinctuele Subtypes, Niveaus van Integratie en de Zes Dimensies van Stress en Spanning binnen een individu of team identificeren.

Integratieve Enneagram Solutions heeft wereldwijd meer dan 800 beoefenaars opgeleid. Hun vragenlijst en rapporten zijn vertaald in het Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans.

Weergaven: 41