fbpx

Skip links

Particulieren

Jongerencoaching

Kinderen en jongeren van 15 tot 22 jaar worstelen vaak met vragen gelinkt aan de pubertijd. Een professionele coach kan hen begeleiden in deze soms verwarrende periode. Hoe maak je de juiste keuzes? Met welke problemen worstel je? Hoe kijk je naar de toekomst? Ik ondersteun hen graag bij de zoektocht naar het ontdekken van deze antwoorden.

Millennial coaching

Als jongvolwassene sta je aan het begin van je professionele leven. Je wordt overstelpt met nieuwe ervaringen, indrukken en verwachtingen van buitenaf. Daarbovenop moet je persoonlijke en professionele keuzes maken die een grote invloed zullen hebben op je toekomst. Een professionele coach kan je helpen omgaan met deze ingrijpende veranderingen. Je ontdekt waar jouw sterktes liggen en wat jij nu echt belangrijk vindt. Hierdoor kan je je voorbereiden of eventueel heroriënteren op de arbeidsmarkt. Als coach stimuleer ik je in het opnemen van je zelfverantwoordelijkheid en in het bereiken van je eigen vooropgestelde doelen.

Loopbaanbegeleiding & -coaching

Loopbaanbegeleiding & -coaching

Voel je de nood om je professionele loopbaan kritisch onder de loep te nemen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Samen bekijken we je professionele leven en richten we ons op een eventuele heroriëntatie, re-integratie of verandering van functie of werk. Ik werk samen met jou om meer inzicht te krijgen in jouw waarden, interesses, talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Loopbaancoaching is individueel en persoonlijk op jou afgestemd. Je gaat op zoek naar het pad dat jij wil bewandelen en waarin jij wil groeien en jezelf kan en wil ontwikkelen. Deze bevindingen worden dan in een concreet actieplan gegoten. Op deze manier word je als individu ook zelfredzaam en leidt loopbaancoaching tot persoonlijke groei.

Je kan ook bij mij terecht met de loopbaancheques van VDAB. Dit in samenwerking met Het Coachingatelier & Attendo3.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Ik zit graag met je samen.

Aanvragen

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Ik zit graag met je samen.

Aanvragen