fbpx

Bedrijven

Individuele coaching

Door middel van coaching verruim je je bewustzijn en doe je beroep op jouw reeds aanwezig potentieel. We gaan resultaatgericht te werk. Als coach ondersteun ik jouw groeiproces en begeleid ik je in jouw persoonlijke traject. Het behalen van je persoonlijke doelen binnen je huidige functie (promotie, optimalisatie van jouw leiderschapscapaciteiten. Je krijgt een beter inzicht in jouw drijfveren, competenties en talenten. Door samen specifieke doelen op te stellen, wordt verandering haalbaar.

Workshops

Vanuit het coachingperspectief geef ik workshops ism Keycoaching,
Van Bladel & Partners en Resonans.

Mogelijke onderwerpen:

De workshops en trajecten kunnen ook altijd in samenspraak met het bedrijf vormgegeven worden.

Teamcoaching

Loopt de communicatie binnen je team niet optimaal of wil je ze nog beter maken?

Feedback geven en ontvangen

Communicatie opleidingen

Hoe omgaan met conflicten op de werkvloer?

Hiervoor werk ik graag samen met mijn vaste partner Keycoaching

Enneagram

Dat we allemaal anders zijn, ervaar je waarschijnlijk continu. Maar waarin we verschillen we nu juist? Het Enneagram is een systeem dat ons helpt om hierin helderheid te creëren. Deze methode leert je anderen beter te begrijpen. In het Enneagram onderscheiden we negen persoonlijkheidsstructuren. Negen verschillende brillen waardoor de werkelijkheid wordt waargenomen. Met dit model gaan we samen op zoek naar jouw specifieke ‘bril’ en leren we zo onze eigen én elkaars ‘bijsluiter’ kennen. Door dit zelfinzicht én het inzicht in anderen, worden we betere en effectievere bedrijfsleiders, medewerkers en teamleden.

Insights Discovery is een even eenvoudig en toegankelijk model dat je meer inzicht geeft in je eigen functioneren en dat van anderen. Met dit model gaan we op zoek naar jouw voork(l)eur en geven we je de nodige bagage om er zelf en als team mee aan de slag te gaan.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan