fbpx

Dominik Dhollander

Jonge, ambitieuze, gedreven, professionele en ICF-gecertificeerde PCC (professional certified coach) coach.

Ik begeleid mensen in hun zoektocht naar het vinden van hun plaatsje in deze (professionele) wereld.

Het verhaal

We starten allemaal, met een hoop verwachtingen, aan het ‘grote leven’. Al snel merken we dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Niet enkel professioneel, maar ook privé krijg je op korte tijd veel op je bord. Denk maar aan alleen wonen, verbouwingen, kinderen krijgen, verhuizen, nieuw samengesteld gezin, eerste job, promotie maken, nieuwe collega’s, ….  Allemaal situaties die aanpassingsvermogen vereisen.

Hoe ga je in vredesnaam hiermee om?
Ik als coach, weet het antwoord niet, maar misschien vinden we het antwoord samen wél. Ik ga op een persoonlijke manier te werk en bekijk samen met jou naar wat voor jou belangrijk is en hoe je dit in de wereld wil en kan zetten.

Mijn geschiedenis

Ik ben een kind van gescheiden ouders. Toen ik nog jong was kozen mijn ouders ervoor om uit elkaar te gaan.

Hierdoor is mijn moeder na de scheiding sterk beginnen investeren in haar persoonlijke ontwikkeling en ook in die van haar kinderen. En daar mag ik nu de vruchten van plukken.

Mijn schoolgeschiedenis is niet altijd van een leien dakje verlopen. Ik had als kind leermoeilijkheden, doordat ik last had van dyslexie en dysorthografie.

Studeren verliep moeizaam, waardoor de motivatie om naar school te gaan miniem was. Deze demotivatie had een grote impact op mijn relatie met de leerkrachten.

Ik voelde me door hen vaak misbegrepen en begon steeds meer te rebelleren

Gelukkig kon ik altijd terugvallen op een goede begeleiding van mijn moeder en bijlesgeefster. Zij hebben me leren relativeren en mijn motivatie opnieuw aangewakkerd om zaken te realiseren.

Met dat geloof ben ik ook verschillende jaren geleden begonnen als zelfstandig coach en trainer. In mijn praktijk probeer ik samen met mensen duurzame verandering voor zichzelf mogelijk te maken.  Om dit te kunnen doen, geloof ik sterk in het stellen van (constructieve) grenzen. We worden allemaal steeds meer uitgedaagd in het stellen van deze grenzen door de snelle, vluchtige en overprikkelde wereld waar we vandaag de dag in leven.  Als jonge mama en ambitieuze vrouw is ook dit voor mezelf een vraagstuk waar ik elke dag heel bewust mee probeer om te gaan.

Opleidingen

 • PCC (professional certified coach) via het ICF (international coaching federation)
 • Boundries – Anné Linden – okt. 2018
 • Grow – overtuigingsgerichte coaching –  training & Coaching Square 2017 – 2018
 • Enneagram Practitioner – Integrative9 Enneagram Solutions- 10/2017
 • DISC – Discovering – 2017
 • Outplacement – Federgon- 2016
 • Loopbaancoaching – Arabel – 2016
 • ROOT – Competentiegerichte coaching – Training & Coaching Square – 2016
 • NLP Practitioner – NLP Institute of New York – 2016
 • Insights Practitioner – Insights Benelux – 2016
 • Professionele Bachelor, arbeids- en organisatiepsychologie – Thomas More, Antwerpen – 2012 – 2016