fbpx

Welkom bij Domino Coaching!

Welkom bij Domino Coaching!

Na een goed jaar hard gewerkt en veel geleerd te hebben, ben ik blij om jullie mijn eigen website (dominocoaching.be) te mogen voorstellen. Doorheen dit jaar ben ik nog meer overtuigd geraakt van de kracht van coaching en de meerwaarde die coaching kan hebben voor anderen.

Vanuit deze website hoop ik een forum te kunnen creëren voor iedereen die de voordelen van coaching eens onder de loep wil nemen.
Coaching geeft geen kant-en-klare oplossing op al je vragen, maar brengt je steeds dichter bij jou antwoorden op je vragen. Aan de hand van coachende technieken, vragen, methodieken, enz. probeer ik, als coach, jullie dichter bij jullie doel te brengen.
Wat dat doel dan precies is, vul je volledig zelf in.

Neem alvast een kijkje op mijn website en vraag een gratis intake aan indien je dit wenst.