fbpx

Aanpak

Ieders traject is uniek. Ik denk graag mee om te werken aan een oplossing die aansluit bij de noden van jouw persoon of jouw zaak. Ik hecht in het bijzonder belang aan vertrouwelijkheid en impact.
Voor een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor specifieke vragen kan je mij steeds telefonisch of via mail contacteren. 

Vervolgens kijken we samen tijdens een intakegesprek naar wat jouw vragen en specifieke behoeften zijn en hoe ik jou hierin een meerwaarde kan bieden. 

Tijdens dit gesprek formuleren we samen een op maat gemaakt voorstel. Indien zou blijken dat ik toch niet de meest geschikte persoon ben om je verder te ondersteunen, kan ik je eventueel doorverwijzen naar één van de partners waar ik geregeld mee samenwerk. Een multidisciplinaire aanpak werkt. 

In elk traject houden we rekening met de 4 stappen van leren volgens KOLB: conceptverkenning, reflectie en observatie, experimenteren en doen.

Wij beogen duurzame veranderingen en werken daarom in de vorm van trajecten in plaats van éénmalige gesprekken.

Voor wie?

Coaching is voor iedereen die zowel privé als/of professioneel met zichzelf aan de slag wil gaan en echt iets wilt veranderen.

Stappenplan

Ben jij opzoek naar verandering? Met behulp van zelfkennis en zelfvertrouwen maak je eenvoudiger de juiste keuzes. Dit is waar wij naar toe werken zodat jij de voor jou juiste keuzes maakt in de toekomst.

Stap 1: Contact opnemen

Dit kan telefonisch (+32 474 81 61 71), per mail of via het contactformulier op mijn website.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Hierin worden de noden van de klant afgetoetst en kijken we of er een match is. Ben ik de juiste persoon voor deze begeleiding of verwijs ik door naar collega’s (andere hulpverleners).

Stap 3: Offerte

Dit is enkel het geval bij bedrijfscoaching: team & individuele coaching.

Stap 4: Workshop/coachingstraject

We gaan aan de slag conform de afspraken in de offerte.

Stap 5: Terugkoppeling

Wat is er sinds het traject al veranderd? Welke stappen dient de klant/team/organisatie nog te maken? Waar zijn er nog noden?