fbpx

Aanpak

Ieders traject is uniek. Ik denk graag mee om te werken aan een oplossing die aansluit bij de noden van jouw persoon of jouw zaak. Ik hecht in het bijzonder belang aan vertrouwelijkheid en discretie. Voor een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor specifieke vragen kan je mij steeds telefonisch of via mail contacteren. Vervolgens kijken we samen naar wat jouw vragen en specifieke behoeften zijn en hoe ik jou hiermee kan verder helpen. Op basis van dit eerste contact, kunnen we samen vaststellen of ik de meest geschikte persoon ben om met samen te werken. 

Waarna we jouw vragen en behoeften verder kunnen uitdiepen via een intakegesprek. Tijdens dit gesprek formuleren we samen een op maat gemaakt voorstel. Indien zou blijken dat ik toch niet de meest geschikte persoon ben om je verder te ondersteunen, kan ik je eventueel doorverwijzen naar één van de partners waar ik geregeld mee samenwerk. Een multidisciplinaire aanpak werkt. Dankzij mijn uitgebreid netwerk kan ik jou doorverwijzen naar een specialist ter zake wanneer dit nodig is.

Voor wie?

Coaching is voor iedereen die zowel privé als/of professioneel met zichzelf aan de slag wil gaan en echt iets wilt veranderen.

Stappenplan

Ben jij opzoek naar verandering? Met behulp van zelfkennis en zelfvertrouwen maak je eenvoudiger de juiste keuzes. Dit is waar wij naar toe werken zodat jij de juiste keuzes maakt in de toekomst.

Stap 1: Contact opnemen

Dit kan telefonisch (+32 474 81 61 71), per mail of via het contactformulier op mijn website.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Hierin worden de noden van de klant afgetoetst en kijken we of er een match is. Ben ik de juiste persoon voor deze begeleiding of verwijs ik door naar collega’s (andere hulpverleners).

Stap 3: Offerte

Dit is enkel het geval bij bedrijfscoaching: team & individuele coaching.

Stap 4: Doelen opstellen

Doel van het traject & aantal sessies worden in samenspraak met de klant vastgelegd.

Stap 5: Evaluatiegesprek

Wat is er sinds het traject al veranderd? Welke stappen dient de klant/team/organisatie nog te maken? Waar zijn er nog noden?