fbpx

Skip links

Wil je meer vat krijgen op je eigen leven en beslissingen?

Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou. Grenzen leren aangeven betekent namelijk meer dan ‘nee’ durven zeggen.

Deze opleiding is toepasbaar:

Binnen een professionele context. Binnen een privé context.

Wat houdt de opleiding in?

Gedurende deze tweedaagse opleiding leer je hoe je op een gezonde en constructieve manier met je grenzen omgaat, zodat niemand – inclusief jezelf – deze overschrijdt.

Door zelf te kunnen aangeven wat voor jou belangrijk is, krijg je namelijk meer vat op je leven en beslissingen. De opleiding loodst je door het parcours van moeten naar willen.

1. Ontdekken van je grenzen

Je ontdekt welke verschillende aspecten er komen kijken bij het bepalen van grenzen. Het leren aangeven van grenzen betekent meer dan ‘nee’ durven zeggen.

2. Bepalen van je grenzen

Waar liggen je waarden en normen? Je leert nadenken over wat voor jou belangrijk is. Wat voor jou belangrijk is, bepaalt namelijk je grenzen.

3. Aangeven van je grenzen

Tijd om de theorie om te zetten in de praktijk. Aan de hand van uit het leven gegrepen voorbeelden leer je om op een constructieve manier je grenzen aan te geven.

Is de opleiding iets voor jou?

De opleiding kan handvaten bieden aan iedereen die in zijn professionele en/of privé context op zoek is naar wat het concept ‘grenzen’ betekent en hoe dit toe te passen in het eigen leven. 

Je wil graag op een bewuste manier nagaan wat voor je belangrijk is, waar je grenzen liggen & zoekt tools om evenwaardige relaties aan te knopen.

Wat is het resultaat van de opleiding?

Na het afronden van de opleiding, is het de bedoeling dat je de leiding in handen neemt over je eigen leven. 

Je hebt nu zicht op wat er binnen je bereik ligt en hangt minder af van de willekeur van anderen. Je bent bovendien in staat om te onderhandelen op een evenwaardige manier. 

Je hebt geleerd om grenzen te stellen, zonder je daar schuldig over te voelen. Hierdoor leerde je ook de grenzen van anderen beter te respecteren.

Praktisch: waar en wanneer?

De opleiding duurt zes dagen en vindt telkens plaats op maandag & dinsdag in de Coachingloft te Mortsel (Mechelsesteenweg 138, Mortsel). 

  • 30/03 & 31/03
  • 20/04 & 21/04
  • 11/05 & 12/05

De prijs die je hiervoor betaalt, bedraagt € 1950 (exclusief btw) + € 150 voor de catering gedurende deze zes dagen. De opleiding komt tevens in aanmerking voor een subsidie via de kmo-portefeuille, waardoor je een groot deel van deze investering terugbetaald krijgt van de overheid. De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig digitaal.

Maak kennis met onze docenten

Afbeelding1

Dominik Dhollander

Dominik is een gedreven coach die graag inzet op de zelfverantwoordelijkheid en de kracht van mensen. Vanuit evenwaardigheid gaat ze met je op zoek naar wat jij nu écht belangrijk vindt en hoe je dit in je huidige leven kan integreren. Ze gaat graag aan de slag met het topic grenzen stellen omdat ze dit één van de belangrijkste tools in het dagelijkse leven vindt. Ze stelt gerichte vragen, houdt je een spiegel voor en durft je te confronteren. Hierdoor haalt ze ook de minder voor de hand liggende antwoorden bij jou naar boven.

Katrin Van Bladel

Katrin is een bevlogen coach die mensen graag meeneemt in de vertaalslag van theoretische denkkaders naar de beleving. Vanuit een sterke overtuiging rond co-creatief partnership en een geloof in het potentieel van mensen, duikt Katrin met plezier de diepte in. Ze stelt zonder aarzelen de meest indringende en perspectief verruimende vragen. Katrin verenigt ernst en humor, kennis en intuïtie, kracht en zachtheid, ratio en emotie.

Interesse in deze opleiding?

Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

We behandelen je inschrijving met de nodige privacy.